GP Super Alkaline AA-batteri, 20-pakning | Eldirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden HJEM & FRITID Batteri GP Super Alkaline AA-batteri, 20-pakning

GP Super Alkaline AA-batteri,  20-pakning (5508)
Varenummer:
5508
EAN:
4891199079856

GP Super Alkaline AA-batteri, 20-pakning

inkl. mva
99,-
79,20  ekskl. mva
10+ på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 49,- Gratis frakt over 1 000,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

GP Super Alkaline AA-batteri, 15A/LR6, 20-pakk


GP Super Alkaline er et perfekt standardbatteri, hensiktsmessig til de fleste produkter med middels til høyt strømforbruk som f.eks leker, veggklokker og lommelykter.

Spenning: 1,5V

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.