Futurehome Strømkontroll - Hvit | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden SMARTHUS Z-WAVE Gateway og hub Futurehome Strømkontroll - Hvit

Futurehome Strømkontroll - Hvit (4500727)
Futurehome Strømkontroll - Hvit (4500727)
Futurehome Strømkontroll - Hvit (4500727)
Futurehome Strømkontroll - Hvit (4500727)
Varenummer:
4500727
EAN:
7090038751220

Futurehome Strømkontroll - Hvit

 • Smarthuspakke for styring av varmekabler og VVB
 • Få opptil 35% av totale kostnader til smart strømstyring dekket av Enova!
 • Med hvit termostat
inkl. mva
4 990,-
3 992,-  ekskl. mva
På lager (sendes innen 2-5 dager)
Frakt fra 49,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Futurehome Strømkontroll - HvitDenne pakken inneholder alt du trenger for smartstyring av varmekabler og varmtvannsbereder. Pakken oppfyller kravene for å utløse støtteordningen til Enova, og du kan få opptil 35% av de totale kostnadene for varene og installasjon dekket (opptil 10.000,-). Les mer om støtteordningen og søk om midler her

Våre pakker fyller minimumskravene for støtte fra Enova. Om du har lyst til å bygge videre på systemet ditt og legge til flere termostater, følere og lignende kan du få støtte for dette også!

Lyst på en annen farge av noen av produktene? Legg ved en kommentar i bestillingen din også ordner vi dette.

Futurehome Smarthub 2

Futurehome Smarthub er selve hjernen i ditt smarte hjem. Den knytter alle tilkoblede enheter sammen lar de kommunisere med hverandre, slik at du kan styre alle de smarte enhetene enkelt og trygt.

Samletalle.png

Smarthus gjort enkelt!
Denne smarthubben fra Futurehome gjør det enkelt for deg å bygge et smartere hjem. Den har et fint design, intuitiv app og støtte for ZigBee og Z-Wave. Oppdag nye Futurehome Smarthub 2 med flere oppdaterte funksjoner. Futurehome Smarthub har et detaljert dashboard, tidsstyring, moduser, automasjoner og logikkmotor, smarte varslinger og astrour som styrer enheter, moduser og automasjoner basert på solen eller tiden på dagen.En oppdatert og koplett liste over støttede produkter finner du her

Futurehome Smarthub kjører en av markedets mest avanserte programvarer og er bygget på industriledende IoT-infrastruktur med optimal bruk av lokal- og skyprossesering, noe som gir mulighet for en rekke spennende funksjoner. 

Futurehome app

Futurehome appen er nødvendig for å sette opp og bruke Smarthuben. Med Futurehome appen kan du enkelt styre alt fra belysning og oppvarming til elektroniske låser eller andre enheter knyttet til ditt smarthus, fra hvor enn du er i verden.  

SamletAPP.png

Last ned Futurehome appen gratis her: 

Appstore.pngGoogleplay.png

Egendefinerte moduser

Med Futurehome Smarthub kan du sette opp og definere fire overordnede moduser; hjem, natt, jobb eller ferie.

En kan selv bestemme hva som skal skje dersom du aktiverer de ulike modusene. For eksempel kan en definere at alle lysene skal slukkes og at dørene låses dersom en aktiverer «natt» eller at temperaturen senkes, dørene låses og kaffetrakteren skrus av dersom en aktiverer «jobb». Dermed kan en skreddersy modusene til å passe deg og dine preferanser. 

Moduser2.png

Tidsstyring

Smarthuben gir også muligheten til å stille inn tidsstyring på kompatible enheter. For eksempel kan en definere at utelysene automatisk skal slå seg på kl. 23.00 eller at panelovnen automatisk skal slå seg på kl. 06.00. 

Smarthuben inneholder også et astrour, noe som gjør at en for eksempel kan definere at lysene automatisk tennes eller slukkes ved soloppgang eller solnedgang.

Smarte varslinger

Futurehome Smarthub åpner muligheten for at en kan motta varslinger for hendelser knyttet til de tilkoblede enhetene. En kan selv definere hvilke hendelser en ønsker varsel på i innstillingene inne i Futurehome appen. Dersom en har aktuelle og kompatible enheter tilkoblet kan en blant annet motta varsler når:

 • Det er oppdaget brann
 • Det oppdages vannlekkasje
 • Det oppdages bevegelse når ingen er hjemme
 • Temperaturen i noen rom er unaturlig høy eller lav

VARSLING.png
 

Automatisering

Futurehome appen tilbyr også muligheten for å sette opp triggere for automatisering av tilkoblede enheter. Eksempelvis kan en sette opp en trigger for belysning ved bevegelse i rommet, dersom en har bevegelsessensor og belysning som er kompatibel med Futurehome Smarthub. Triggere for automatisering kan settes opp under innstillinger i Futurehome appen.

Futurehome Smart Termostat PR 16A Zigbee 3.0 Hvit

Futurehome Smart Termostat er en selvlærende termostat med et stort og lettlest touch display. Den er trådløs med ZigBee 3.0 og har både luft- og gulvføler, 4 valgfrie programmer og frostsikring. Programmene settes opp via App og kan automatiseres etter for eksempel ukekalender eller tilstedeværelse etter ønske. Enkel betjening av set-punktene kan utføres direkte på produktet.

Futurehome Smart Termostat er tilpasset norske veggbokser og installasjonssystemer, noe som gjør det enkelt å bytte fra konvensjonelle termostater til en smart løsning. Termostaten er kompatibel med 10 (medfølgende), 12, 15 og 47 kOhm følere og tåler belastning på 16A/3600W.
 

Futurehome HAN-Sensor

Futurehome HAN-Sensor er laget for å fungerer med alle nyere AMS målere med HAN-port. Støttede merker inkluderer: Aidon, Kamstrup og Kaifa/Nuri. Tilgang til HAN-porten kan variere fra merke til merke.
 

Futurehome Smart Relé 16A

Futurehome Smart relé for skjultinstallasjon er et relé som kan styre resistive laster opp til 16A. Typiske bruksområder er styring av varmtvannsberedere, fasttilkoblede panelovner, og varmekabler. På den måten kan store kostnader spares inn ved å unngå «rushtid» priser på strømnettet. Varmtvann, og elektriske varmekilder styres etter regler basert på strømpris eller tid på døgnet/kalender.

 
Den kan også settes inn i veggboks bak konvensjonelle brytere og på det viset gjøre bryterpunktet smart. Typisk bruksområde her er å montere den bak to-polig bryter for utelysene, og via den trådløse styringen kan utelysene styres automatisk etter skumringstabell fra smarthus systemet.

Funksjoner 
 • Av/på automatisk eller manuell
 • Timerfunksjon
 • Nedtelling
 • Strømmåling
 • Minne for status etter strømbrudd
 • Automasjoner skybasrt / lokalt/
 • Firmware oppdatering (OTA)

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.