Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden SMARTHUS Z-WAVE Gateway og hub Futurehome Strømkontroll - Hvit

Futurehome Strømkontroll - Hvit (4500727)
Nyhet!
Varenummer:
4500727
EAN:
7090038751206

Futurehome Strømkontroll - Hvit

  • Smarthuspakke for styring av varmekabler og VVB
  • Få opptil 35% av totale kostnader til smart strømstyring dekket av Enova!
  • Med hvit termostat
inkl. mva
4 990,-
3 992,-  ekskl. mva
2 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Futurehome Strømkontroll - Hvit

Futurehome Srømkontroll inneholder et strømstyringssystem som bidrar til å redusere ditt strømforbruk. I tillegg får man 35% av investeringen tilbake fra Enova (se enova.no for vilkår). Lag automasjoner og få kontroll på strømforbruket basert på strømpriser, ukeplan, temperatur. - Må installeres av en elektriker.

Pakken består av en Futurehome Smarthub II (CUBE-2V0-EU), en HAN Sensor (GH201E), en Termostat (Co002) (hvit) og ett 16A smart relé (Co019). Pakken danner utgangspunktet for smart styring av varmtvannsbereder og lignende apparat. Smarthub tilkobles hjemmenettverk. For å installere og bruke Futurehome må man benytte Futurehome mobilapplikasjon som kan lastes ned gratis på App Store og Google Play.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.