frient Smart Button | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden SMARTHUS Zigbee Bryter/Fjernkontroll frient Smart Button

frient Smart Button (20203200)
frient Smart Button (20203200)
frient Smart Button (20203200)
frient Smart Button (20203200)
Nyhet
Varenummer:
20203200
EAN:
5713594003023

frient Smart Button

  • Bevegelsessensor for sikkerhet og hverdagsautomatisering
  • Kommuniserer via Zigbee
  • Kompatibel med bl.a. Homey og Ok Google
inkl. mva
399,-
2 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 49,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

frient Smart Button

Smart Button - ett klikk er alt du trenger! Med denne smartknappen kan du styre hjemmet ditt med et enkelt tastetrykk. Sett opp automatiseringer for hjemmet ditt, og bruk knappen til å slå av alle lysene fra sengen eller aktivere en hjemmeautomatikk med ett trykk når du kommer inn døren. Du kan også bruke den Zigbee-baserte knappen som dørklokke eller til å slå på en alarmmodus når du forlater hjemmet. Knappen er vanntett og kan derfor brukes både innendørs og utendørs.

Enkel kontroll ved å trykke på en knapp, automatisering av hjemmet ditt, vannbestandig design - that's what frients are for!


works_with_banner_air_quality_sensor_uk.jpg

  • Batteri: 1 x CR2450
  • Batterilevetid: Opptil 3 år
  • Operativ temperatur: 0-50°C

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.