frient IO Module | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden SMARTHUS Zigbee Sensor frient IO Module

frient IO Module (20204700)
frient IO Module (20204700)
frient IO Module (20204700)
frient IO Module (20204700)
Nyhet
Varenummer:
20204700
EAN:
5713594003986

frient IO Module

  • IO-modul - integrer kablede enheter i ditt smarthus
  • Kommuniserer via Zigbee
  • Kompatibel med bl.a. Homey og Ok Google
inkl. mva
899,-
3 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

frient IO Module

IO-modul - gjør de kablede enhetene dine tilgjengelige på nettet. Med frients IO-modul kan du koble de kablede enhetene dine til smarthuset. Koble enheter til inngangene for å utløse hendelser. Ved å koble dem til utgangene kan du få apparater til å reagere på hendelser

Å gjøre de kablede enhetene dine smarte, å la deg fjernstyre kablede enheter, å automatisere hjemmet ditt - that's what frients are for!

works_with_banner_air_quality_sensor_uk.jpg

  • Dimensjoner: 45 x 16 x 45 mm
  • IP-kapslingsgrad: IP20
  • Operativ temperatur: 0-50°C

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.