frient EMI HAN-sensor | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden SMARTHUS Zigbee Sensor frient EMI HAN-sensor

frient EMI HAN-sensor (20206500)
frient EMI HAN-sensor (20206500)
frient EMI HAN-sensor (20206500)
frient EMI HAN-sensor (20206500)
Nyhet
Varenummer:
20206500
EAN:
5713594002439

frient EMI HAN-sensor

  • Hold oversikt over strømforbruk og bli mer energibevisst
  • Kommuniserer via Zigbee
  • Kompatibel med bl.a. Homey og Ok Google
inkl. mva
999,-
2 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

frient EMI HAN-sensor

EMI HAN-sensor - bli energibevisst! Monter det Zigbee-baserte målergrensesnittet på en norsk strømmåler med et kompatibelt HAN-grensesnitt og fjernovervåk strømforbruket ditt via en kompatibel hub. Hold oversikt over forbruket ditt og identifiser topper. Med denne informasjonen kan du redusere forbruket og redusere strømregningen. Du kan enkelt installere HAN-sensoren selv.

Informere deg om strømforbruket ditt, fungerer med norske målere som følger HAN-standarden hvis strømmåleren er oppdatert til den nyeste protokollen og energileverandøren/selskapet har åpnet tilgangen til HAN-porten på måleren, enkel installasjon - that's what frients are for!

works_with_banner_air_quality_sensor_uk.jpg

  • Dimensjoner: 30 x 90 x 18 mm
  • IP-kapslingsgrad: IP40
  • Operativ temperatur: 0-50°C

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.