Foscam Utendørs kamera FI9803P | Eldirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Foscam Utendørs kamera FI9803P

Dette er et produkt med begrenset tilgjengelighet, som allerede er utsolgt. Vi beklager ulempen og håper du kan finne en erstatning.
Foscam Utendørs kamera FI9803P (4512410)
Varenummer:
4512410
EAN:
6954836098011

Foscam Utendørs kamera FI9803P

  • HD 720p oppløsning gir klare bilder med mye detaljer
  • IRCut filter gjør at kameraet automatisk bytter mellom dag/natt modus
  • Kameraet kan kobles til ditt nettverk med medfølgende nettverkskabel eller trådløst med kameraets innebygde WLAN
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket.
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

FOSCAM Utendørs kamera FI9803P

Kompakt overvåkingskamera beregnet for utendørs montering. HD 720p oppløsning gir klare bilder med mye detaljer. Kameraet bruker H.264 protokoll for å komprimere og overføre data med minimal bruk av båndbredde.
 
IRCut filter gjør at kameraet automatisk bytter mellom dag/natt modus. På dagen gir dette bilder med naturlige farger og dempet kontrast i sterkt sollys, samtidig som det på natten kan utnytte det lille tilgjengelige lyset optimalt. Robust kamerahus i rustfritt aluminium som er laget for å tåle vær og vind.
 
Kameraet kan kobles til ditt nettverk med medfølgende nettverkskabel eller trådløst med kameraets innebygde WLAN.
 
De innebygde IR diodene slår seg automatisk på når det blir mørkt og gjør at IP kameraet kan lyse opp området med usynlig IR lys for å se i totalt mørke.
 
Leveres komplett med strømforsyning, veggfeste, skruer, antenne, nettverkskabel, instruksjonshefte og cd med programvare for å komme igang.
 
Hvit utgave med matt overflate.

 

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.