Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden SMARTHUS Overvåkningskamera Foscam C1 Innendørs kamera

Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Foscam C1 Innendørs kamera (4512411)
Foscam C1 Innendørs kamera (4512411)
Foscam C1 Innendørs kamera (4512411)
Foscam C1 Innendørs kamera (4512411)
Foscam C1 Innendørs kamera (4512411)
Foscam C1 Innendørs kamera (4512411)
Foscam C1 Innendørs kamera (4512411)
Foscam C1 Innendørs kamera (4512411)
Varenummer:
4512411
EAN:
6954836000021

Foscam C1 Innendørs kamera

  • Mini HD overvåkningskamera med god bildekvalitet
  • P2P funksjon gir enkel tilgang til kameraet fra internett
  • Foscam EZLink lar deg sette opp kameraet med App på telefon eller nettbrett på en enkel måte, uten behov for pc eller nettverkskabel
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

FOSCAM C1 Innendørs kamera

Mini HD overvåkningskamera har god bildekvalitet, 1 Megapixel oppløsning, og synsvinkel på hele 100 grader.
 
P2P funksjon gir enkel tilgang til kameraet fra internett.
 
Foscam EZLink lar deg sette opp kameraet med App på telefon eller nettbrett på en enkel måte, uten behov for pc eller nettverkskabel.
 
Kameraet har plass til SD minnekort. Man kan sette opp kameraet slik at det detekterer bevegelse og lagrer video til minnekortet,
uten at kameraet er koblet til nettverk. Perfekt på steder der man ikke har nettverk eller pc til å lagre video på. Gamle videoer spilles automatisk over når minnekortet blir fullt. For å se på video kan man enten ta ut minnekortet og sette dette i en pc, eller man kan spille av video ved å logge på kameraet med nettleser.
 
IRCut filter gjør at kameraet automatisk bytter mellom dag/natt modus. På dagen gir dette bilder med naturlige farger og dempet kontrast i sterkt sollys, samtidig som det på natten kan utnytte det lille tilgjengelige lyset optimalt.
 
Kameraet kan kobles til ditt nettverk med medfølgende nettverkskabel eller trådløst med kameraets innebygde WLAN.
 
De innebygde IR diodene slår seg automatisk på når det blir mørkt og gjør at IP kameraet kan lyse opp et rom med usynlig IR lys for å se i totalt mørke.

 

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.