Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden FLEXIT Baderomsvifte PRO7 Demovare

Dette er et produkt med begrenset tilgjengelighet, som allerede er utsolgt. Vi beklager ulempen og håper du kan finne en erstatning.
FLEXIT Baderomsvifte PRO7 Demovare (4907122-DEMO)
FLEXIT Baderomsvifte PRO7 Demovare (4907122-DEMO)
FLEXIT Baderomsvifte PRO7 Demovare (4907122-DEMO)
FLEXIT Baderomsvifte PRO7 Demovare (4907122-DEMO)
Varenummer:
4907122-DEMO

FLEXIT Baderomsvifte PRO7 Demovare

  • Pro7 – syv vifter i én!
  • Krever kun tilkobling av "L" og "N"
  • Den unike multifunksjonsvelgeren gjør det enkelt å skifte funksjon: Løft dekselet. Velg innstilling. Ferdig!
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket.
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

FLEXIT Baderomsvifte PRO7 Demovare

Dette produktet er en demovare til redusert pris. Produktet selges ikke som nytt og dette kommer av at det kan ha vært brukt, har ødelagt emballasje, er returnert på angrefrist, reparert av leverandør og lignende. Hvis ikke annet er oppgitt er varen i god stand. Varen har standard garanti.

Pro7 – syv vifter i én

Pro7 er en multifunksjonsvifte utviklet og produsert i Sverige. Den kan installeres både som baderomsvifte (med seks innstillinger) og som energisparende varmeflytter. Den unike multifunksjonsvelgeren gjør det enkelt å skifte funksjon: Løft dekselet. Velg innstilling. Ferdig!

Baderomsvifte (med seks valgfrie ventilasjonsinnstillinger)
Pro7 har seks valgfrie driftsinnstillinger som løser avtrekksoppgavene i alle boliger med naturlig ventilasjon. Viften er tilpasset og godkjent for montering i våtrom (IP44) som WC, bad og vaskerom. Monteres på vegg eller i tak. Veggjennomføring (Ø100 mm eller Ø125 mm) og utvendig ventil/rist/kappe leveres separat. Se Flexit tilbehør.

Varmeflytter – spar energi
Pro7 har en innebygd elektronisk termostat som styrer viften og flytter overskuddsvarme fra for eksempel en peisovn til rom ved siden av. Viften monteres på innervegg eller mellom etasjer. Bruk veggjennomføring (Ø100 mm eller Ø125 mm) og veggrist. Se Flexit tilbehør.

Posisjoner for kontinuerlig grunnventilasjon
Posisjon 1 Helautomatisk, tre hastigheter:
Grunnventilasjon – lav hastighet, 40 m3/h
Bevegelsessensor – middels hastighet, 60 m3/h
Fuktstyring – høy hastighet, 95 m3/h
Posisjon 2 Samme som posisjon 1, men fuktstyringen er innstilt på maks. hastighet, 110 m3/h.
Posisjon 3 Samme som posisjon 1, men uten at bevegelsessensoren er aktivert.

Posisjoner for midlertidig ventilasjonsbehov
Posisjon 4 Autostart ved bevegelse eller når fuktighetsnivået i rommet øker. Høy hastighet, 95 m3/h.
Posisjon 5 Manuell start/stopp med strømbryter. Høy hastighet, 95 m3/h.
Posisjon 6 Luftefunksjon. Hvis viften har vært inaktiv i mer enn 24 timer, starter den automatisk og foretar en utlufting.

Varmeflytter
Posisjon 7 Varmeflytter, termostat.


ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.