Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden FIBARO Radiator Temperatur sensor Z-Wave

Dette er et produkt med begrenset tilgjengelighet, som allerede er utsolgt. Vi beklager ulempen og håper du kan finne en erstatning.
FIBARO Radiator Temperatur sensor Z-Wave Demovare (4512529-DEMO)
Varenummer:
4512529-DEMO

FIBARO Radiator Temperatur sensor Z-Wave Demovare

  • Ekstra temperatursensor for "Fibaro radiator termostat"
  • Sensor som måler temperaturen
  • Liten og diskre design
  • Enkel å flytte på
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket.
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Fibaro Radiator Temperatur sensor Z-Wave Demovare

Dette produktet er en demovare til redusert pris. Produktet selges ikke som nytt og dette kommer av at det kan ha vært brukt, har ødelagt emballasje, er returnert på angrefrist, reparert av leverandør og lignende. Hvis ikke annet er oppgitt er varen i god stand. Varen har standard garanti.

En liten og smart sensor som hjelper deg med å vurdere temperaturen i huset ditt. Sender temperaturinfo til termostaten, som kan tilpasse varmen i rommet og sende infoen videre til kontrolleren. Du kan plassenere sensoren akkurat hvor du vil og bestemme hvor i rommet målingen skal utføres. Temperaturen vil være perfekt og akkurat slik du vil ha den. Kan kobles sammen med opptil 3 termostater.

FUNKSJONER

  • Sensor som måler temperaturen
  • Liten og diskre design
  • Enkel å flytte på

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.