ETIGER Dørlås fingeravtrykk/RFID/tastatur | Eldirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden ETIGER Dørlås fingeravtrykk/RFID/tastatur

Dette er et produkt med begrenset tilgjengelighet, som allerede er utsolgt. Vi beklager ulempen og håper du kan finne en erstatning.
ETIGER Dørlås fingeravtrykk/ RFID/ tastatur (298300142)
Varenummer:
298300142
EAN:
3700930500669

ETIGER Dørlås fingeravtrykk/RFID/tastatur

  • Trådløs fingeravtrykkleser og RFID tastatur
  • Trippel tilgangsmulighet Fingeravtrykk/RFID/Pinkode
  • Kompatibel med alle eTiger DL og DLS sikkerhetslåser og Secual alarmer (S5/S6/Secual Box 3/Secual Hub)
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket.
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

eTiger Dørlås fingeravtrykk/RFID/tastatur

Dette er et batteridrevet tastatur med fingeravtrykkleser og RFID leser. Kompatibel med alle eTiger DL og DLS sikkerhetslåser og Secual alarmer (S5/S6/Secual Box 3/Secual Hub).

Trippel tilgangsmulighet i form av fingeravtrykkleser, RDIF leser og kodepanel. Produktet kan lagre opptil 60 RFID tags og har en estimert batteritid på 1år med 10 aktiveringer om dagen.

Innhold i esken
  • RFID kontrolpanel x1
  • RFID tags x2
  • Monteringstilbehør
  • Dokumenter

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.