Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden NETTVERK & SVAKSTRØM Nettverkskabel, patch EPZI UTP Cat6 patchkabel 2m

EPZI UTP Cat6 patchkabel 2m hvit (TP-62V-CCA)
Varenummer:
TP-62V-CCA
EAN:
7333048029966

EPZI UTP Cat6 patchkabel 2m hvit

inkl. mva
49,-
39,20  ekskl. mva
20+ på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 49,- Gratis frakt over 1 000,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

EPZI UTP Cat6 patchkabel 2m hvit


Med ledere av CCA, kobberbelagt aluminium, har kabelen en vedvarende signalytelse til en betydelig lavere pris. Kabelen er best egnet for hjemmeinstallasjoner.
 
Selv om kabelen er laget av husholdningsmateriale, oppfyller den likevel kravene spesifisert i Cat6, som tillater 10 Gbps på avstander opptil 55 m mellom tilkoblede enheter.
 
  • AWG: 24
  • Egenskaper: Copper-Clad Aluminium (CCA)-ledere
  • Farge: Hvit
  • Kontakt: Rj-45 hann
  • Teknologi: Uskjermet tvunnet parkabel (UTP)

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.