Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden VARME & VENTILASJON Gulvvarme Varmefolie, tilbehør ELPRON Isolasjonsplate 6mm 100x100cm 1m²

Dette er et produkt med begrenset tilgjengelighet, som allerede er utsolgt. Vi beklager ulempen og håper du kan finne en erstatning.
ELPRON Isolasjonsplate 6mm 100x100cm 1m² for gulvvarme (5411096)
Varenummer:
5411096
EAN:
4007155161378

ELPRON Isolasjonsplate 6mm 100x100cm 1m² for gulvvarme

  • Sørger for at varmen kommer dit den skal og ikke ned i gulvet
  • Underlag for varmefolie og alle typer varmekabel
  • Erstatter også parkettunderlag
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket.
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

ELPRON Isolasjonsplate 6mm 100x100cm 1m² for gulvvarme

Underlag for varmefolie og alle typer varmekabel. Elpron har overlegen refleksjonsverdi og sørger for at varmen kommer dit den skal og ikke ned i gulvet. Elpron erstatter også parkettunderlag da den har meget god trinnlydsdemping, høy trykkfasthet og ikke tar til seg fuktighet. Med sin lave byggehøyde er det alltid plass til en Elpron isolasjonsplate under gulvvarmen din. Denne platen er i størrelse 100 x 100cm. og er slisset på midten, slik at transportstørrelse blir 50 x 100cm. 1 plate dekker 1m².

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.