Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden BRANN & SIKKERHET Brann- og gassvarsler ELKO Smart Røykvarsler Zigbee

ELKO Smart Røykvarsler Zigbee (6210340)
ELKO Smart Røykvarsler Zigbee (6210340)
ELKO Smart Røykvarsler Zigbee (6210340)
ELKO Smart Røykvarsler Zigbee (6210340)
ELKO Smart Røykvarsler Zigbee (6210340)
ELKO Smart Røykvarsler Zigbee (6210340)
ELKO Smart Røykvarsler Zigbee (6210340)
ELKO Smart Røykvarsler Zigbee (6210340)
Varenummer:
6210340
EAN:
7020160976109

ELKO Smart Røykvarsler Zigbee

  • Diskret design og enkel montering
  • Optisk og termiske sensorer
  • 10 års batterilevetid
inkl. mva
1 290,-
1 032,-  ekskl. mva
10+ på lager (sendes normalt samme dag)
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

ELKO Smart Røykvarsler Zigbee


Røykvarsler med Zigbee-kommunikasjon

ELKO Smart røykvarsler er estetisk vakker, kruttsterk på kvalitet, liten i størrelsen og innovativ på egenskaper. Med optiske og termiske sensorer kan den både se røykutviklingen og føle varmestigningen. Den har et diskret design og er enkel å montere. Røykvarsleren har 10 års batterilevetid, og kan seriekobles for økt trygghet.

NB: I FDV står det at produktet kan monteres i tak eller på vegg. Dette stemmer ikke. Produktet kan kun monteres trygt og forskriftsmessig i tak.Trygt og smart med ELKO Smart røykvarsler
Vårt nyeste tilskudd i ELKO Smart familien holder deg og familien trygg. Den smarte røykvarsleren kan både se og føle varme, har batteritid på hele 10 år og kan varsle deg på mange lure måter. Smart, ikke sant?Smart, batteridrevet røykvarsler med lekkert design
ELKO Smart røykvarsler er designet for å passe inn i alle hjem med sitt tidløse preg. Den er liten og nett, og bygger bare 3,3 cm ned fra taket. Det gjør produktet til en av de minste smarte røykvarslerne på markedet.

ELKO Smart røykvarsler stue

Røykvarsleren som både ser og føler
ELKO Smart røykvarsler har både optisk og termisk sensor. Det betyr at den både kan se og føle røykutvikling og varmestigning. Dersom du lager mat og er uheldig med matosen, kan du enkelt sette varsleren i 10 minutters stillemodus. Denne overstyres ved detektert varmestigning, så sikkerheten alltid er ivaretatt.

Smart og effektiv varsling
Sammenkoble røykvarsleren med ELKO SmartHUB for å sette opp smart og effektiv varsling. Du kan for eksempel sørge for at lyset i hele huset blinker hvis brannalarmen går, eller lage automasjon som skrur på alt lys for å forenkle evakuering om natten. Med en smart røykvarsler varsles du også på mobilen din dersom alarmen går. En ekstra trygghet dersom du ikke er hjemme når uhellet er ute. Røykvarsleren har også en lysstripe som blinker rødt ved varsling.

ELKO Smart røykvarsler 600x600px

Lang levetid
Du trenger ikke lenger å tenke på årlig batteriskifte. ELKO Smart røykvarsler har nemlig opptil 10 års batterilevetid.

Trygghet sammen
Plasser ELKO Smart røykvarsler i flere rom og seriekoble dem for økt trygghet. Da vil hele huset varsles når røyk eller varmestigning detekteres i et av rommene. Spesielt praktisk i større boliger, eller boliger med utleiedeler.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.