Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden VARME & VENTILASJON Termostat ELKO Smart RadiatorTermostat

ELKO Smart RadiatorTermostat (4523407)
ELKO Smart RadiatorTermostat (4523407)
ELKO Smart RadiatorTermostat (4523407)
ELKO Smart RadiatorTermostat (4523407)
Nyhet!
Varenummer:
4523407
EAN:
7020160976505

ELKO Smart RadiatorTermostat

  • Ta styring av radiatoren til et nytt nivå
  • Automatiser varme ut ifra soner, kalender og mer
  • For eksempel fint for forvarming av hytte
inkl. mva
1 799,-
1 439,20  ekskl. mva
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket.
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

ELKO Smart RadiatorTermostat

ELKO sin smarte radiatortermostat gjør det mulig å ta styringen av radiatoren til et nytt nivå. Automatiser varmen din, oppdel i varmesoner og hold oversikt over temperaturen din basert på dag, uke, måned eller hele året. 
Bruker du den smarte radiatorstyringen på hytta kan den smarte frostsikringen sørge for at temperaturen ikke faller under 4 ̊C i de kalde vintermånedene, og du kan bruke appen til å skru på varmen på forhånd, slik at hytta er oppvarmet når du kommer.
ELKO radiatortermostat er kompakt og stilig og kan monteres på eksisterende og nye vannbårne radiatorer.
Radiatortermostaten leveres med flere typer adapter til ventil, Danfoss RA-adapter, Danfoss RAV-adapter, Danfoss RAVL-adapter og M30 x 1,5 ventiladapter.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.