Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden NETTVERK & SVAKSTRØM Antennekontakt ELKO RS Nordic Antennekontakt 1dB

ELKO RS Nordic Antennekontakt 1dB (6941001)
ELKO RS Nordic Antennekontakt 1dB (6941001)
ELKO RS Nordic Antennekontakt 1dB (6941001)
ELKO RS Nordic Antennekontakt 1dB (6941001)
Varenummer:
6941001

ELKO RS Nordic Antennekontakt 1dB

  • Renhvit farge (RAL9003) - ny fargestandard
inkl. mva
359,-
287,20  ekskl. mva
På lager (sendes innen 2-5 dager)
Frakt fra 49,- Gratis frakt over 1 000,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Elko RS Nordic Antennekontakt 1dB


Antennekontakt i ELKO RS Nordic design, komplett med kontakt og dekkplate. Beregnet for enkelt anlegg som 1 dB endekontakt. Antennekontakten innehar kun en inngang for tilkobling av en antenne. Signalet kan også splittes opp i en toveis fordeler for å tilkoble flere antenneuttak.
Dette anbefales dog ikke, da kontakten kun fungerer som et filter som skiller FM og tv signaler. Kontakten gir ingen 75ohms terminering av kursen, og kan føre til refleksjoner i internnettet i anlegget. Antennekontaktene passer inn i alle RS Nordic kombinasjonsplater.
Ved utenpåliggende montasje benyttes 33mm. påveggkappe.

  • Antennekontakt enkelt anlegg.
  • ELKO RS Nordic.
  • Farge: Renhvit RAL9003.
  • Halogenfri.
  • Demping: 1 dB
  • Montering: Innfelt, benytt påveggskappe 33mm ved utenpåliggende montering.
  • Tilkobling: Koax kabel

RS Nordic er av fargen renhvit eller RAL9003 og dette er den nyeste fargestandarden på blant annet lister, dører, karmer og lakkerte ventilasjonsanlegg. Det er med tanke på dette Elko har lansert sin RS Nordic, en serie som glir inn og skaper harmoni i det moderne nordiske hjem.
 
Hva er forskjellen?
  • RAL9003 / Elko RS Nordic er en kaldere og mer krittaktig fargetone 
  • RAL9010 / Elko RS er en gulaktig tone. Denne fargen blir ofte kalt "polarhvit", "bomull" eller "eggehvit"

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.