Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden ELKO Plus USB lader/2xEuro Hvit

Dette er et produkt med begrenset tilgjengelighet, som allerede er utsolgt. Vi beklager ulempen og håper du kan finne en erstatning.
ELKO Plus USB lader/ 2xEuro Hvit (6630055)
Varenummer:
6630055
EAN:
7020160709516

ELKO Plus USB lader/2xEuro Hvit

  • Dobbel Eurostikk med USB lader
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket.
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

ELKO Plus USB lader/2xEuro Hvit

ELKO dobbel Eurostikk med USB lader. Stikkontakten består av 2 uttak for Europlugg 2,5A, samt 2 stk ladeuttak med hhv USB A og USB C. USB laderen yter maksimalt 3A - 5V til sammen begge porter, og definerer under USB Fast Charger. Laderen har elektronisk overbelastningsvern og isolasjonsklasse III. Passer inn i standard veggboks, og i alle ELKO Plus og ELKO Plus OPTION rammer. Tilkobles begge faser.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.