Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden ELEKTROMATERIELL Bryter & dimmer Bryter/dimmer, tilbehør ELKO Plus Ramme m/lys/tra 86 1-hull

Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
ELKO Plus Ramme m/lys/tra 86 1-hull (1427435)
Varenummer:
1427435

ELKO Plus Ramme m/lys/tra 86 1-hull

Den lysende rammen fungerer som markeringslys i et mørkt rom og som et dekorativt element i et lyst rom.
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

ELKO Plus Ramme m/lys og trafo 86 1-hull

Plus ramme m/lys/tra 86 1-hull. Dekorrammer som finnes til 1-, 1,5- og 2-hull, gir et diskre blått lys fra materiellets bakkant. Den lysende rammen fungerer som markeringslys i et mørkt rom og som et dekorativt element i et lyst rom. 2 stk. LED i hver ramme gir jevn lysfordeling, meget lang levetid og minimal varmeutvikling. Lyset spres rundt i rammen gjennom en optisk lysleder. Lysstyrken er trinnløst justerbar slik at styrken kan tilpasses veggfargen og stilen som ønskes i rommet. Ved montering fjernes den eksisterende bakrammen fra standard ELKO Plus materiellet og den lysende dekorrammen klemmes på plass. Dekorammen har en minitrafo tilknyttet seg som plasseres i veggboksen. Kabelen med plugg tres gjennom monteringsplaten og kobles til dekorrammen. NB : passer ikke i påveggskappe, forhøyningskappe eller i Elko Plus Option.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.