Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden ELEKTROMATERIELL Tak & veggboks Multiboks ELKO Multiboks BigBox

ELKO Multiboks BigBox (1223745)
Varenummer:
1223745
EAN:
7020160566607

ELKO Multiboks BigBox

  • "Tabbeboks" med ekstra plass for f.eks trådløse produkter
inkl. mva
199,-
159,20  ekskl. mva
5+ på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 49,-
Gratis frakt over 1 000,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Elko Multiboks BigBox


Multiboks BigBox er en frontmontert veggboks med ekstra plass for f.eks trådløse produkter eller koblinger.
Ved montering av Multiboksen må det ekstra rommet presses inn i boksen før boksen plasseres i hullet, etter montering presses det ekstra rommet ned i veggen. 

Boksen har 2 stk 16 mm rørinnføringer i bakkant og har i tillegg kabelinnføringer for PR og PFXP. Multiboks kan benyttes for vegger ed en tykkelse på 13-26mm. Hullfres: 74mm


ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.