Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden ELKO Koblingsboks 73 med klemmer

Dette er et produkt med begrenset tilgjengelighet, som allerede er utsolgt. Vi beklager ulempen og håper du kan finne en erstatning.
ELKO Koblingsboks 73 med klemmer (1238570)
Varenummer:
1238570
EAN:
7020160508218

ELKO Koblingsboks 73 med klemmer

  • Med 3 koblingsklemmer
  • Kompakt koblingsboks
  • Halogenfri
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket.
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Elko Koblingsboks 73 med klemmer

Type 73 3 klemmer. Egner seg spesielt til mindre sterk- og svakstrømsanlegg, som f.eks. solcelleanlegg o.l. Kan utvides med flere koblingsklemmer.

  • Kapslingsklasse IP 20
  • 440 V
  • Maks antall koblinger pr klemme: 5 x 1,5, 4 x 2,5, 3 x 4, 2 x 6

 

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.