Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden ELKO Dimmer 315 GLE RS16-DEMOVARE

Dette er et produkt med begrenset tilgjengelighet, som allerede er utsolgt. Vi beklager ulempen og håper du kan finne en erstatning.
ELKO Dimmer 315 GLE RS16-DEMOVARE (1471444-DEMO)
Varenummer:
1471444-DEMO

ELKO Dimmer 315 GLE RS16-DEMOVARE

  • Benyttes til glødelamper, 230V halogenlamper, elektroniske trafoer eller LED
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket.
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

ELKO Dimmer 315 GLE RS16-DEMOVARE

Benyttes til glødelamper, 230V halogenlamper eller lavvolt halogen med de fleste typer elektronisk trafo. Dimmeren passer inn i standard veggbokser og i alle ELKO kombinasjonsplater.

  • Belastning: 20 - 315 VA
  • Spenning: 230V / 50Hz.
  • Bryter: Trykk AV/PÅ, vri for lysregulering.
  • Overspenningsvern og transientbeskyttelse.
  • Isolerte tilkoblingsterminaler.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.