Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden ELKO Brannboks vegg m/stenderfeste høy

Dette er et produkt med begrenset tilgjengelighet, som allerede er utsolgt. Vi beklager ulempen og håper du kan finne en erstatning.
ELKO Brannboks vegg m/ stenderfeste høy ring (1223717)
Varenummer:
1223717

ELKO Brannboks vegg m/stenderfeste høy ring

Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket.
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

ELKO Brannboks vegg m/stenderfeste høy ring

Brann S57/100 høy ring stender ELKO brannboks med stenderfeste. Godkjent for brannklassifiserte vegger EI30,EI60 og EI90. 20mm stusser med reduksjon til 16mm. Leveres med sort pusselokk og propper. NB : Hulltakning for veggboksen får ikke overstige diameter 74 mm og skal utføres med hullsag. Etterarbeider av boret hull er ikke tillatt. Sentrering av veggboksen i boret hull skal tilstrebes.

 

 

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.