ELIT Temperaturmåler 2-kanals IP67 | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden VERKTØY Håndverktøy Måleinstrument ELIT Temperaturmåler 2-kanals IP67

ELIT Temperaturmåler 2-kanals IP67 (10220013)
Gjelder til 31.05!
-20%
Varenummer:
10220013

ELIT Temperaturmåler 2-kanals IP67

  • Inkludert to trådfølere med måleområde -40°C til 480°C som oppbevares i instrumentkassen
  • Maks/Min og gjennomsnittsmåling
  • Rask respons og en bakgrunnsbelyst display
inkl. mva
 2 800,- 
2 240,-
1 792,-  ekskl. mva
På lager (sendes innen 2-5 dager)
Frakt fra 49,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

ELIT Temperaturmåler 2-kanals IP67

Temperaturmåler med avansert prosessorteknologi designet for å kunne bruke eksterne J, K, T og E termoelementer. Instrumentet har en rask respons og en nøyaktighet på 0,1%+0,5°C. Instrumentet har lukket kasse kalibrering. Instrumentet har funksjoner T1-T2 og T1/T2. Innebygget sanntidsklokke.Medfølgende termoelementer (2) kan oppbevares bak på instrumentet.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.