ELIT Strømtang 660A AC Ø25mm | Eldirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden VERKTØY Håndverktøy Måleinstrument ELIT Strømtang 660A AC Ø25mm

ELIT Strømtang 660A AC Ø25mm CAT IV 300V (10300012)
Varenummer:
10300012

ELIT Strømtang 660A AC Ø25mm CAT IV 300V

  • Leveres komplett i bæreveske
  • Inrush-funksjon for fangst av startstrømmer
  • Hold-funksjon for å fryse måleverdi i displayet
inkl. mva
1 999,-
1 599,20  ekskl. mva
På lager (sendes innen 2-5 dager)
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

ELIT Strømtang 660A AC Ø25mm CAT IV 300V

ELIT 362 er et hendig tangamperemeter for vekselstrøm(AC) med sann RMS og enkle mulitmeterfunksjoner, som måling av spenning (AC/DC), frekvens og motstand. I tillegg har den summer, hold-funksjon og inrush-funksjon(startstrøm). Strømtangen kan måle frekvens både ved terminaler og ved strømmåling gjennom tangkjeft. Utstyr som følger med: Bæreveske, måleledninger, batteri(2XAAA) og norsk brukermanual.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.