Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden VERKTØY Håndverktøy Måleinstrument ELIT Smartmultimeter digitalt

ELIT Smartmultimeter digitalt (10250023)
Nyhet!
Varenummer:
10250023
EAN:
7070811212605

ELIT Smartmultimeter digitalt

  • Invertert display gir god synlighet i alle lysforhold
  • Automatisk valg av målefunksjoner
  • Berøringsløs spenningsdeteksjon
inkl. mva
799,-
639,20  ekskl. mva
På lager (sendes innen 2-5 dager)
Frakt fra 49,- Gratis frakt over 1 000,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

ELIT Smartmultimeter digitalt

ELIT 624 er et smart multimeter som automatisk velger målefunksjon basert på hva målepinnene kobles mot. Med målepinnene i V & COM terminalen velges automatisk ACV/DCV/OHM, måling av kapasitans må velges manuelt. Det inverterte LCD displayet gjør det mulig å lese av verdier selv i mørke omgivelser uten problem. Sikkerhetskategori CAT III 600V gjør instrumentet anvendelig for både elektrikere, bilbransjen og til prosjekter i hjemmet.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.