Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden VERKTØY Håndverktøy Måleinstrument ELIT Multimeter med Sann RMS

ELIT Multimeter med Sann RMS CAT III 600V (10250019)
Nyhet!
Varenummer:
10250019
EAN:
7070811207182

ELIT Multimeter med Sann RMS CAT III 600V

  • Solid kapsling med gummihylster ink. festepunkt for magnetoppheng
  • Maks/min funksjon for å holde høyeste og laveste verdi
  • Leveres i bæreveske med måleledningssett, batteri og brukermanual
inkl. mva
1 399,-
1 119,20  ekskl. mva
2 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

ELIT Multimeter med Sann RMS CAT III 600V

ELIT 834 er et Sann RMS multimeter med automatisk områdevalg i medium størrelse. Solid kasse med integrert avtakbart gummihylster, stort og tydelig display, samt høy pålitelighet og sikkerhet gjør dette til ett godt valg for fagfolk. Målefunksjonene inkluderer bl.a. AC/DC spenning, AC/DC strøm, resistans, diode, summer, frekvens og berøringsløs spenningsdeteksjon

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.