Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden VERKTØY Håndverktøy Måleinstrument ELIT Måleledning med test knapp

ELIT Måleledning med test knapp TL-TEST (10340255)
Nyhet!
Varenummer:
10340255

ELIT Måleledning med test knapp TL-TEST

  • CAT IV 600V/CAT III 1000V
  • 4mm målespiss med avtagbar beskyttelseshette
  • Passer også endel andre isolasjonmultimetere med mulighet for ekstern testknapp
inkl. mva
599,-
479,20  ekskl. mva
På lager (sendes innen 2-5 dager)
Frakt fra 49,- Gratis frakt over 1 000,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

ELIT Måleledning med test knapp TL-TEST

Måleledning med testknapp for å starte målingen uten å fikle med instrumentet. CAT IV 600V/CAT III 1000V. 4mm målespiss med avtagbar beskyttelseshette. Passer også andre isolasjonmultimetere med mulighet for ekstern testknapp som f.eks. Fluke 1587/1507

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.