Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden VERKTØY Håndverktøy Måleinstrument ELIT Måleledning 50m på trommel

ELIT Måleledning 50m på trommel E50HR m/ beltefeste (10340169)
Nyhet!
Varenummer:
10340169

ELIT Måleledning 50m på trommel E50HR m/ beltefeste

  • Tilkobling via terminalen med slepering, slik at man kan sveive inn og ut med ledning tilkoblet
  • Ypperlig til f.eks kontinuitetsmåling eller jordresistansmåling
  • Avtagbar flens for utskiftning av ledning
inkl. mva
2 199,-
1 759,20  ekskl. mva
På lager (sendes innen 2-5 dager)
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

ELIT Måleledning 50m på trommel E50HR m/ beltefeste

ELIT E50HR er en hendig måletrommel med 50m ledning og beltrestropp.

4mm plugg i enden av ledning for tilkobling av ønsket krokodilleklemme eller målespiss. Tilkobling til instrument via 4mm terminalen med slepering, dette gjør att man kan sveive inn og ut med ledning tilkoblet. Ypperlig for f.eks kontinuitetsmåling eller jordresistansmåling, samt ved andre målinger hvor det er behov for lange måleledningslengder. Enkel innsveiving av ledning, og en bevarer ledning bedre.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.