Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden VERKTØY Håndverktøy Måleinstrument ELIT Måleledning 100m på tromel

ELIT Måleledning 100m på tromel rød (10340145)
Nyhet!
Varenummer:
10340145

ELIT Måleledning 100m på tromel rød

  • For kontinuitetsmåling og jordplatemåling
  • 4mm terminal for tilkobling med standard måleledninger fra instrument
  • Utskiftbar krokodilleklemme på enden av ledningen
inkl. mva
2 199,-
1 759,20  ekskl. mva
På lager (sendes innen 2-5 dager)
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

ELIT Måleledning 100m på tromel rød

ELIT E-100TKR er en måleledningstrommel med 100 meter rød måleledning. Robust avtagbar krokodilleklemme i den ene enden.
Tilkobling til instrument via terminalen montert på siden av trommel.
Ypperlig for f.eks kontinuitetsmåling eller jordresistansmåling, samt ved andre målinger hvor det er behov for lange måleledningslengder. Enkel innsveiving av ledning, og en bevarer ledning bedre

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.