ELIT Målehåndbok for elektrikere | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden VERKTØY Håndverktøy Måleinstrument ELIT Målehåndbok for elektrikere

ELIT Målehåndbok for elektrikere (10340027)
Varenummer:
10340027
EAN:
7070810003938

ELIT Målehåndbok for elektrikere

inkl. mva
399,-
På lager (sendes innen 2-5 dager)
Frakt fra 49,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

ELIT Målehåndbok for elektrikere

Boken tar for seg måling av de grunnleggende elektriske parameter i del 1, som måling av spenning, strøm, frekvens og motstand. Videre i del 2 tar boken for seg måling av elektriske verdier som er rettet mot sikkerheten og vern i en elektrisk installasjon, som blant annet er emnene i NEK 400, kap. 6 og europanormen 61557. Dette er måling av kontinuitet, isolasjon, feilsløyfeimpedans/ kortslutningsstrømmer, jordresistans, jordfeilbrytertesting, fasefølge med mer. Del 3 tar for seg måling av kvaliteten i det elektriske nettet, som blant annet blir påvirket av overharmoniske og spenningstransienter. Del 4 viser søking etter sikringer, ledninger, jordslutninger og kortslutninger, samt jordfeilsøking i elektriske anlegg og temperaturmåling. Boken avsluttes med ord og uttrykk som benyttes i måleteknisk sammenheng, samt en formelsamling

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.