ELIT Installasjonstester m/ lagring Euromaster | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden VERKTØY Håndverktøy Måleinstrument ELIT Installasjonstester m/ lagring Euromaster

ELIT Installasjonstester m/ lagring Euromaster E3 (10150002)
Varenummer:
10150002

ELIT Installasjonstester m/ lagring Euromaster E3

  • Minne for lagring av resultater og rapportgenerering
  • Blåtann og APP til Android som opsjon
  • Beregner kabellengde ved måling av kontinuitet
  • Komplett i veske med 20m ledning, pluggadapter, 3-ledersett, USB kabel og programvare
inkl. mva
15 990,-
På lager (sendes innen 2-5 dager)
Frakt fra 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

ELIT Installasjonstester m/ lagring Euromaster E3

EuroMaster E3 er en installasjonstester utviklet av ELIT for det Skandinaviske markedet. Instrumentet inneholder forskjellige normer, og for det norske markedet er NEK 400 lagt inn som et valg. Instrumentet starter kontinuitetstest og kortslutningsmåling automatisk, alle funksjonene er lette å bruke, og måleresultater presenteres oversiktlig på displayet.

For måling av kortslutningsstrøm gir instrumentet direkte utregnede Ik2pmin, ik1pmin og Ik3pmaks verdier som gjør det enkelt for bruker for videre sammenligning mot automaters bryteevne og utkoblingsstrøm. En viktig del av utviklingen av instrumentet er å tilrettelegge det for det norske IT-nettet. Instrumentet takler derfor IT-nettet veldig godt med hensyn til feilsituasjoner og spesielle spenningsnivåer.

Alle nett-typene (IT/TT/TN) kan velges på instrumentet. Hvis en er interessert i en solid, rimelig og driftssikker installasjonstester, er EuroMaster E3 det rette valget. Instrumentet leveres i en solid nylonveske med tilbehør der målinger kan utføres med instrumentet i vesken. E3 har mulighet for lagring av måleresultater, og rapportering kan enkelt gjøres i medfølgende programvare. USB overføring.
Instrumentet er levert med sporbart kalibreringssertifikat slik at bruker har sikkerhet for sine dokumentasjonskrav.

Sammenligning-EuroMaster-serien--med-sett-3.wm.bf9

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.