ELIS Elektro FUKTSPERREGJENNOMFØRING 195 | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden ELEKTROMATERIELL Installasjonstilbehør Fuktsperre ELIS Elektro FUKTSPERREGJENNOMFØRING 195

ELIS Elektro FUKTSPERREGJENNOMFØRING 195 (1255300)
Varenummer:
1255300
EAN:
5705636288833

ELIS Elektro FUKTSPERREGJENNOMFØRING 195

inkl. mva
199,-
159,20  ekskl. mva
3 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 49,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

ELIS FUKTSPERREGJENNOMFØRING 195

DAFA universal kabelkrave monteres direkte på fuktsperren og anvendes som gjennomføring av kabler, rør, tak- og veggbokser.Produktet er testet ved Teknologisk Institut og er godkjent for trykkforskjell på 50 Pa

 

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.