Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden VARME & VENTILASJON Gulvvarme Varmefolie, tilbehør ELFLEX Vulkpads for tilkoblingsklemme varmefolie

ELFLEX Vulkpads for tilkoblingsklemme varmefolie (1stk) (5411098)
Varenummer:
5411098
EAN:
7090009220755

ELFLEX Vulkpads for tilkoblingsklemme varmefolie (1stk)

inkl. mva
9,-
7,20  ekskl. mva
20+ på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 49,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

ELFLEX Vulkpads for tilkoblingsklemme varmefolie (1stk)

Vulkpads for isolering av Elflex koblingsklemmer. Elektrisk isolasjon og fuktighetsforsegling for all tilkobling opp til 1 kV. Ferdig kuttet og tilpasset Elflex koblingsklemmer for varmefolie. Det benyttes 2 pads pr.kobling.

Egenskaper:
Selvvulkende dobbeltisolert tape laminert til en fleksibel vinyl bakside. Enkel installasjon og gir maksimal elektrisk beskyttelse.
Kompatibel med all dielektrisk kabelisolasjon.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.