Elflex Endeforseglingstape for varmefolie (1stk) | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden VARME & VENTILASJON Gulvvarme Varmefolie, tilbehør Elflex Endeforseglingstape for varmefolie (1stk)

Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Elflex Endeforseglingstape for varmefolie (1stk) (5411099)
Varenummer:
5411099
EAN:
7090009220748

Elflex Endeforseglingstape for varmefolie (1stk)

  • Spesialtape for varmefolie
  • Benyttes til forsegling og isolering av varmefolie etter kapp
  • Også egnet til å feste isolasjonsplater, varmefolie og plast
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

ELFLEX Endeforseglingstape for varmefolie (1stk)

Elflex sin egenproduserte spesialtape for varmefolie. Benyttes til forsegling og isolering av varmefolie etter kapp av varmefoliens lengde. Enkel montasje da tapen er hele 30mm bred. Også egnet til å feste isolasjonsplater og varmefolie og plast. Farge: transparent. Polyester varmebestandig opp til 130 gr.C.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.