Eaton xComfort Wireless Heating | Eldirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden VARME & VENTILASJON Termostat Eaton xComfort Wireless Heating

Eaton xComfort Wireless Heating (4560765)
Varenummer:
4560765
EAN:
9010238033566

Eaton xComfort Wireless Heating

  • Preprogrammert trådløs-varmestyringspakke
  • Passer til de fleste elektriske varmekabler, varmefolie og paneler
  • Integrert energimåling og ulike varmeprofiler for ulike varmekilder
inkl. mva
1 969,-
1 575,20  ekskl. mva
1 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

EATON xComfort Wireless Heating

Preprogrammert trådløs-varmestyringspakke, også med predefinert ukesprogram. Passer til de fleste elektriske varmekabler, varmefolie og paneler, 1x Varmeaktuator for innbygging, 10A med hybrid-bryterteknologi og PWM regulering, lastfeildeteksjon, integrert energimåling og ulike varmeprofiler for ulike varmekilder. 1x RC-Touch som er batteridriven med utvidet funksjonalitet, trådløs og passer i 55x55 design. Enkel og smart installasjon, helt trådløs RC-Touch plassert der du ønsker selv.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.