Eaton xComfort Bridge CBCA-00/01 | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden SMARTHUS xComfort Startpakke/Bridge Eaton xComfort Bridge CBCA-00/01

Eaton xComfort Bridge CBCA-00/ 01 (4560790)
Varenummer:
4560790
EAN:
9008790987717

Eaton xComfort Bridge CBCA-00/01

  • Koble hele xComfort anlegge sammen med xComfort Bridge
  • Konfigurer lysene trådløst via app
  • Sett opp scener, astrofunksjon og justere lys enkelt i appen
inkl. mva
1 649,-
1 319,20  ekskl. mva
1 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Eaton xComfort Bridge CBCA-00/01


Den nye og smarte kontrolleren for lysstyring med DIY-app. xComfort Bridge legger xComfort-installasjoner på fingertuppene via App, enten du er en ny xComfort-installatør eller en erfaren xComfort-installatør.
Ingen ytterligere konfigurasjonsprogramvare eller programmeringskunnskaper kreves, og bidrar dermed til smarte hjem med en lav terskel.

Alt du trenger å gjøre er å installere en av våre preprogrammerte Go Wireless-pakker, dimmeaktuatorer eller bryteaktuatorer, og fullfør konfigurasjonen enkelt via App.
Prosessen er rask, enkel og fleksibel.

Du kan bruke appen til å konfigurere og kontrollere lysene trådløst på enhetnivå, sone nivå, via scener eller ved hjelp av astrofunksjonen - scener, rom og enheter endres og justeres enkelt direkte i Appen.

Den nye DIY programmeringen lar deg legge til nye smarte LED-dimmere, brytere og pluggbare aktuatorer - du kan enkelt skanne dem inn med strekkode via din smartphone/tablet eller oppdage nye enheter via appen og modeknapp på aktuator.

xComfort Bridge er den raske løsningen for å administrere ditt smarte hjem på en måte som er enkel, skalerbar og fremtidsikker med xComfort.


Se på videoene under tekniske detaljer for informasjon om hvordan bruke produktet. 
 


 

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.