Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden SMARTHUS ZigBee Smartlås EasyAccess EasyFinger med Zigbee modul

EasyAccess EasyFinger med Zigbee modul sort pakke
NYHET!

EasyAccess EasyFinger med Zigbee modul sort pakke

Pakkeløsning som inkluderer EasyFinger Touch og Zigbee BLE Module slik at du kan koble smartlåsen direkte til ditt smarthus. Støtte for FutureHome, Homey, Safe4 og Homely.
inkl. mva
4 299,-
3 439,20  ekskl. mva
10+ på lager (sendes normalt samme dag)
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

EasyAccess EasyFinger Touch Black Edition
EasyFinger Touch er en kodelås med touchdisplay. Med EasyFinger Touch kan man velge om man vil bruke kode, fingeravtrykk eller nøkkelbrikke. Disse kan også være aktivert samtidig, slik at man til en hver tid kan velge hvilken metode man vil bruke. 
 

Tilpasset skandinaviske dører

Låsen kommer med en standard låsekasse med skandinaviske mål. Den har også en hakelås som gir ekstra sikkerhet. EasyCode er CE-godkjent og oppfyller generelle forsikringskrav. Solid sluttstykke til karmen følger også med.
 

EasyAccess Zigbee BLE Module

Unik modul som muliggjør oppkobling av elektroniske dørlåser fra EasyAccess til ulike smarthussystemer. Modulen installeres enkelt i dørlåsens kretskort og gir funksjon for å låse opp og igjen døren direkte fra din smarthus app.
 
Unikt produkt med både Bluetooth og Zigbee i en og samme modul. Den er bygget på en åpen Zigbee 3.0 standard for enkel integrasjon mot eksisterende smarthjem.
 
Vi anbefaler at modulen kobles opp mot et smarthussystem med en gang. Hvis ikke vil modulen stå i kontinuerlig "søkemodus" og tappe dørlåsen for batteri.
 
Støtter per i dag: Safe4, Homely, FutureHome, Homey.