Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden SMARTHUS Smartlås EasyAccess EasyCode Touch med Zigbee

EasyAccess EasyCode Touch med Zigbee BLE Module White (1500019428S9849)
Varenummer:
1500019428S9849

EasyAccess EasyCode Touch med Zigbee BLE Module White

Pakkeløsning som inkluderer EasyCode Touch og Zigbee module slik at du kan koble den direkte til ditt smarthjem. Støtte for FutureHome, Homey, Safe4, og Homely.
inkl. mva
3 599,-
2 879,20  ekskl. mva
5+ på lager (sendes normalt samme dag)
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

EasyAccess EasyCode Touch med Zigbee BLE Module Black
Bruk kode, nøkkelbrikker, eller "nødnøkkel"

Stilig kodelås som kommer med touch display. Kan åpnes enten med kode eller nøkkelbrikker (3 stk medfølger). Begge mulighetene kan være aktivert samtidig slik at du selv velger hva du vil bruke.
EasyAcces har markedets mest moderne og enkleste montering. Nødnøkkel funksjon gjør dette til et veldig trygt valg. Det følger med 3 stk 1,5V AA batterier.


Tilpasset skandinaviske dører

Låsen kommer med en standard låsekasse med skandinaviske mål. Den har også en hakelås som gir ekstra sikkerhet. EasyCode er CE-godkjent og oppfyller generelle forsikringskrav. Solid sluttstykke til karmen følger også med.


EasyAccess Zigbee BLE Module

Unik modul som muliggjør oppkobling av elektroniske dørlåser fra EasyAccess til ulike smarthussystemer. Modulen installeres enkelt i dørlåsens kretskort og gir funksjon for å låse opp og igjen døren direkte fra din smarthus app.

Unikt produkt med både Bluetooth og Zigbee i en og samme modul. Den er bygget på en åpen Zigbee 3.0 standard for enkel integrasjon mot eksisterende smarthjem.

Vi anbefaler at modulen kobles opp mot et smarthussystem med en gang. Hvis ikke vil modulen stå i kontinuerlig "søkemodus" og tappe dørlåsen for batteri.

Støtter per i dag: Safe4, Homely, FutureHome, Homey.