Easee Ready Bakplate | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden ELBIL Elbil tilbehør Easee Ready Bakplate

Easee Ready Bakplate (ER001-BLACK)
Easee Ready Bakplate (ER001-BLACK)
Easee Ready Bakplate (ER001-BLACK)
Easee Ready Bakplate (ER001-BLACK)
Varenummer:
ER001-BLACK
EAN:
7090052310090

Easee Ready Bakplate

  • Klargjør p-plassen for elbil lading
inkl. mva
759,-
5 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Easee Ready BakplateGjør klar parkeringsplassen for fremtidig elbil lading. I forbindelse med opprettelse av infrastruktur for ladning av elbil i sameier, borettslag, næringsbygg og større ladeanlegg kan man nå klargjøre p-plass for fremtidig etablering av ladeboks uten behov for ekstra montering. Kort fortalt legger man da opp «Easee Ready» bakplate på infrastrukturen, så kan brukeren selv koble på chargeberry (Plug and play ladeboks) når de ønsker å ta i bruk elbil lading. Hovedenheten i systemet programmerer automatisk de senere tilkoblede laderobotene i anlegget.ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.