Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden ELBIL Elbil lader Easee Home Plug and Play
Easee Home Plug and Play Sort ( EHPP001-BLACK)
Easee Home Plug and Play Sort ( EHPP001-BLACK)
Easee Home Plug and Play Sort ( EHPP001-BLACK)
Easee Home Plug and Play Sort ( EHPP001-BLACK)
NYHET
Varenummer:
 EHPP001-BLACK

Easee Home Plug and Play Sort

  • For montering på "Easee Ready" bakplate
  • Rask lading av din elbil
  • Enkel installasjon og bruk
  • Innebygget 4G e-sim
inkl. mva
7 795,-
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket.
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Easee Home Plug and Play Sort


Easee Home er intelligent og tilpasser seg alle elbiler, strømstyrker og strømnett. Denne sorte laderoboten vil automatisk detektere om bilen støtter 3-fas eller ikke. Du trenger ikke å tenke på tekniske spesifikasjoner, laderoboten tilpasser seg alltid bilens behov og håndterer å lade flere biler med ulike behov samtidig.

Rask
Lad elbilen på opptil 22 kW / 110 km* per time. Easee støtter 3-fase lading på IT-nett, noe som gir opptil 50% raskere lading enn med andre hjemmeladere.

Enkel
Enkel å installere og enkel å bruke. Du behøver ikke ta stilling til hvilket strømnett du har eller hva slags type lader bilen din tar. Laderen passer til alle biler og hjem (Renault ZOE vil kreve ekstra adapter ved lading på TN-nett). Easee gjør det enkelt.

Smart
Ladeboksen er tilkoblet internett med innebygget 4G, så du behøver ikke WiFi-dekning. Programvaren oppdateres automatisk når ny ladeteknologi er tilgjengelig. Flere ladebokser kan installeres på samme kurs, og vil automatisk fordele tilgjengelig effekt mellom seg. Integrert 4G i hver boks (e-sim), gratis livet ut og mulighet for WIFI tilkobling.

Miljøvennlig
Ikke bare er den lett og liten, men også miljøvennlig. Ladeboksen er 69% mindre enn sammenlignbare produkter, noe som sparer miljøet for minst 4 kg kobber og plast per produserte lader.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §13 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel.