Easee Home Plug and Play | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden ELBIL Elbillader Easee Home Plug and Play

Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Easee Home Plug and Play Sort (EHPP001-BLACK)
Easee Home Plug and Play Sort (EHPP001-BLACK)
Easee Home Plug and Play Sort (EHPP001-BLACK)
Easee Home Plug and Play Sort (EHPP001-BLACK)
Varenummer:
EHPP001-BLACK

Easee Home Plug and Play Sort

  • For montering på "Easee Ready" bakplate
  • Rask lading av din elbil
  • Enkel installasjon og bruk
  • Innebygget 4G e-sim
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Easee Home Plug and Play Sort

Med Easee Ready installert, er det ikke nødvendig å betale ekstra for å installere Easee Plug & Play. Ved å følge instruksjonene, kan hvem som helst enkelt koble til vår Plug & Play Laderobot og frontdeksel. Raskt, trygt og enkelt.
 

Klargjort ladepunkt

Med en tilkoblet og programmert Easee Ready-bakplate får du klargjort parkeringsplassen for fremtidig elbillading – til en meget lav kostnad.

Gjør det selv

Med Easee Ready velger du selv når du vil ferdigstille ladepunktet. Når ladebehovet oppstår, bestiller du Easee Plug & Play og monterer Laderoboten selv, uten bruk av verktøy eller elektriker.

Plug & Play

Den patenterte Easee Ready-bakplaten muliggjør installasjon av en Easee Plug & Play Laderobot på bare 15 sekunder.
 

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.