Easee Charge Plug and Play | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden ELBIL Elbillader Easee Charge Plug and Play

Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Easee Charge Plug and Play Sort (ECPP001-BLACK)
Easee Charge Plug and Play Sort (ECPP001-BLACK)
Easee Charge Plug and Play Sort (ECPP001-BLACK)
Easee Charge Plug and Play Sort (ECPP001-BLACK)
Varenummer:
ECPP001-BLACK

Easee Charge Plug and Play Sort

  • For montering på "Easee Ready" bakplate
  • Easee Charge gir trygg og rettferdig lading for sameier, næringsbygg, eiendoms-prosjekter og større p-anlegg
  • Beregnet for større anlegg med mer enn 3 ladestasjoner på samme kurs
  • Type 2 tilkobling / Ladeeffekt opptil 12,8kW (230V) / 22kW (400V)
  • Passer alle elbiler og alle strømnett!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Easee Charge Plug and Play Sort

Ta kontakt for tilbud, send epost til: salg@eldirekte.no


Ingen installasjonskostnader
Med Easee Ready tidligere installert er det ikke nødvendig å betale en ekstra kostnad for å installere Easee Plug & Play.
Ved å følge instruksjonene, kan alle enkelt koble til ladeenheten og frontdekselet til Easee ready bakplaten. Raskt, trygt og enkelt.

Full av kraft
Laderen kan lade både på 1 og 3 fase og støtter lading opp til 22 kW. Den har en Type 2 standard ladekontakt som gjør den egnet for lading av alle typer elektriske kjøretøy bare ved å bruke en passende kabel.

Rask lading
Med Easee-laderoboten kan du lade opptil 10 ganger * raskere enn med et vanlig uttak. Det lades så raskt som mulig med tilgjengelig kapasitet.. * 10 ganger raskere lading krever en 3-faset installasjon. Med 1 fase vil du får fremdeles 3 ganger raskere lading.

Internettilgang
Alle laderobotene våre er koblet til internett via mobilnettverk. Det betyr du trenger ikke å bekymre deg for å ha wifi dekning i garasjen din. * Forutsatt at mobildekning er tilgjengelig.

Garanti
Vi vil at du som kunde skal ha tillit til at du har kjøpt varig kvalitet. Et produkt fra Easee kommer med 3 års garanti.

Et fargerikt valg
Vi har omslag i fem forskjellige farger; Hvit, antrasitt, rød, blå og sort. Valget er ditt.

Liten
Ladroboten er 69% mindre og lettere enn andre elektriske ladere, med lignende funksjonalitet. Den veier bare 1,5 kg! Dette betyr at vi sparer miljøet minst 4 kilo kobber og plast pr produserte lader.

Alltid oppdatert
Ladroboten er oppdatert med ny funksjoner kontinuerlig. På denne måten vet du at du har kjøpt et sikkert og fremtidsrettet produkt. 

Norskprodusert
 

Vi utvikler og produserer produktene våre i Norge. Våre produkter er utviklet for å kunne tåle tøffe miljøer.
Laderen trives like godt utenfor et hus som i en garasje. Komponentene er av høy kvalitet og er komponert på en helt spesiell måte.
Den er IP54-sertifisert og designet for å tåle det norske klimaet.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.