Easee Base 4-way | Eldirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden ELBIL Elbil tilbehør Easee Base 4-way

Easee Base 4-way (BPR4W001)
Easee Base 4-way (BPR4W001)
Easee Base 4-way (BPR4W001)
Easee Base 4-way (BPR4W001)
-17%
Varenummer:
BPR4W001
EAN:
7090052310175

Easee Base 4-way

  • Værbestandig stolpe for 4 ladebokser
  • Ripebestandig pulverlakkering
  • Produsert i Norge
inkl. mva
 5 990,- 
4 990,-
3 992,-  ekskl. mva
2 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Easee Base 4-Way

Hvis du ikke ønsker å veggmontere din Easee ladeboks, er denne ladestolpen løsningen for deg. Stolpen er laget i rustfritt stål og har en eksklusiv svart finish med pulverlakk. Den har også en slagfasthet på IK10, noe som betyr at den tåler støt på opptil 20 joule. 

Easee ladestolpe Base 4-Way er en robust og værbestandig stolpe som gir deg større frihet til å installere laderoboten der det passer deg best. 
Takket være Power Rail-tilkoblingskinnen kan man koble flere ladestolper i serie, som muliggjør enklere installasjon på større utvendige parkeringsanlegg. Stolpen har en sterkt og ripebestandig pulverlakk, som sikrer lang holdbarhet. Laget i Norge, for norske hjem og og tilpasset norske forhold. Easee ladeboks selges separat.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.