Draka Gummikabel HO7RN-F 750V 4G2,5 | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Draka Gummikabel HO7RN-F 750V 4G2,5

Draka Gummikabel HO7RN-F 750V 4G2,5 Metervare (1076184)
Varenummer:
1076184

Draka Gummikabel HO7RN-F 750V 4G2,5 Metervare

  • Metervare
inkl. mva
95,-
På lager (sendes innen 2-5 dager)
Frakt fra 49,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Draka Gummikabel HO7RN-F 750V 4G2,5 Metervare


Forsterket, oljebestandig gummikabel for bruk innendørs, utendørs og ombord i skip hvor bevegelig gummikabel er tillatt.
Oppfyller kravene til NSHO/NMHVO, har gode kuldeegenskaper og er motstandsdyktig mot fuktighet.
Eksempel: Til flyttbare motorer, apparater, kraner, maskinger, skjøtekabel samt flytebrygger og oppdrettsanlegg når kabelen gis mekanisk beskyttelse.
 
Kabelen kappes/tilpasses etter bestilling og er dermed unntatt fra angrerett.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.