Deltaco U/UTP Cat6a patchkabel 1m Grå | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden NETTVERK & SVAKSTRØM Nettverkskabel, patch Deltaco U/UTP Cat6a patchkabel 1m Grå

Deltaco U/ UTP Cat6a patchkabel 1m Grå (TP-61AU)
Varenummer:
TP-61AU
EAN:
7340004676089

Deltaco U/UTP Cat6a patchkabel 1m Grå

  • Perfekt til patching i skap
  • Laget av kobber
inkl. mva
35,-
20+ på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 49,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

DELTACO U/UTP Cat6a patchkabel 1m Grå

Nettverkskabel med støpte RJ45-kontakter. Ettersom at det er en Cat6-kabel har den ett plastkryss i midten som følger hele kabellengden for å skjerme av lederene 2 og 2. Materialet i kabelen inneholder ikke noe PVC-plast noe som gjør att ikke noe halogengass oppstår ved eventuell brann.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.