Deltaco Smart Home WiFi Røykvarsler | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden BRANN & SIKKERHET Røykvarsler Deltaco Smart Home WiFi Røykvarsler

Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Deltaco Smart Home WiFi Røykvarsler (SH-WS03)
Varenummer:
SH-WS03
EAN:
7333048054678

Deltaco Smart Home WiFi Røykvarsler

  • Få varsler på telefonen ved fare!
  • Batterier medfølger
  • Kobles opp med Deltaco Smart Home app
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Deltaco Smart Home WiFi Røykvarsler

 
Deltaco smart home WiFi røykvarsler gjør at du kan motta varsling direkte til smarttelefonen din ved fare. Røykvarsleren kan kobles opp mot andre Deltaco Smart Home produkter, og da programeres til å utføre automatiske handlinger ved røykutvikling.

Merk: Røykvarslerene kan ikke seriekobles slik at alle varsler samtidig. Varsleren kan kobles opp mot "Deltaco Smart home sirene", slik at sirenen gir lyd når en varsler. (se tilbehør)
 

Deltaco Smart Home app

Med Deltaco Smart Home appen kan du få tilgang til og kontrollere alle innstillingene for røykvarsleren.
Installasjonen er rask og enkel, alt du trenger er et fungerende 2,4GHz trådløst nettverk. Det vil da si ingen spesieller huber eller gatewayer.
I appen kan du kontrollere individuelle enheter eller dele de inn i forskjellige rom for enkelt å admistrere en gruppe. I tillegg til å slå røykvarsleren av eller på, kan man planlegge bestemte tider når røykvarsleren skal være på eller av.
Deltaco Smart Home er tilgjengelig for nedlastning gratis for både Android og iOS
 
Røykvarsleren kan også pares og stemmestyres sammen med Google Assistant eller Amazon Alexa for enkelt å integrere og bli en del av ditt smarte hjem. 

Tilbehør

Deltaco Smart Home Sirene WiFi
Deltaco Smart Home Sirene WiFi
<ul><li>Smart sirene til Deltaco Smart Home <li>Velg mellom 3 forskjellige støynivå <li>Innebygd batteribackup </ul>
349,-
3 stk på lager (sendes normalt samme dag)
ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.