Deltaco Smart Home Veggplugg Timer | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden SMARTHUS Wi-Fi Veggplugg Deltaco Smart Home Veggplugg Timer

Deltaco Smart Home Veggplugg Timer WiFi 2.4GHz 3pk (SH-P01-3P)
Varenummer:
SH-P01-3P
EAN:
7333048045355

Deltaco Smart Home Veggplugg Timer WiFi 2.4GHz 3pk

  • Trådløs bryter som kan slås av eller på via telefon
  • Styr fra hvor som helst
inkl. mva
399,-
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket.
Frakt fra 49,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Deltaco Smart Home Veggplugg Timer WiFi 2.4GHz 3pk

SH-P01 er en trådløs bryter som enkelt kan slås av eller på via telefonen, både hjemme eller på avstand. SH-P01 kan brukes til alle enheter med riktig plugg (maks 10A). Ideell for f.eks TV, datamaskin, lamper eller annen belysning.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.