Deltaco Smart Home Veggplugg Sort | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden SMARTHUS Wi-Fi Veggplugg Deltaco Smart Home Veggplugg Sort

Deltaco Smart Home Veggplugg Sort (SH-P01M-B)
Deltaco Smart Home Veggplugg Sort (SH-P01M-B)
Deltaco Smart Home Veggplugg Sort (SH-P01M-B)
Deltaco Smart Home Veggplugg Sort (SH-P01M-B)
Varenummer:
SH-P01M-B
EAN:
7333048052995

Deltaco Smart Home Veggplugg Sort

  • Styr stikkontakten din fra hvor som helst
  • 10A
  • Gratis app for Android og Iphone
inkl. mva
249,-
20+ på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 49,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Deltaco Smart Home Veggplugg Sort


Deltaco Smart veggplugg er en trådløs plugg som enkelt kan slås på eller av via telefonen, både når du er hjemme eller vekke.

Bryteren kan brukes til alle enheter som kan kobles til stikkontakt(maks. 10A). 
 
Med Deltaco Smart Home-appen tar du deg av all håndtering av smart pluggen.
Installasjonen er veldig rask og smidig, alt du trenger er et fungerende trådløst 2,4 GHz nettverk, ingen smarthub er nødvendig.
I appen kan du i tillegg til å slå bryteren på eller av også stille inn en timer hvis du vil at bryteren skal slå seg av etter en viss tid. Alternativt kan du planlegge bestemte tider når den skal være på eller av. I Deltaco Smart Home-appen er det også mulig å lage automatiske handlinger. For eksempel slår strømbryteren seg av når solen har gått ned, eller hvis du vil gruppere flere brytere sammen for å utføre det samme på et gitt tidspunkt.
Deltaco Smart Home-appen er selvfølgelig tilgjengelig for nedlasting gratis for både Android og iOS.
 
Veggpluggen kan også kobles til og stemmestyres sammen med Google Assistant eller Amazon Alexa for enkelt å integrere og bli en del av det smarte hjemmet.
 
 

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.