Deltaco Smart Home Magnetsensor for | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden SMARTHUS Wi-Fi Sensor Deltaco Smart Home Magnetsensor for

Deltaco Smart Home Magnetsensor for dør/vindu (SH-WS02)
Varenummer:
SH-WS02
EAN:
7333048054661

Deltaco Smart Home Magnetsensor for dør/vindu

  • Magnetsensor for vind og dører
  • Få varsel direkte på telefonen
  • Oppladbart batteri
inkl. mva
299,-
5 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 49,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Deltaco Smart Home Magnetsensor for dør/vindu

 
Overvåk enkelt hjemmet ditt og forenkle hverdagen med denne magnetsensoren.
Den smarte WiFi-sensoren kan plasseres på dører og vinduer for ekstra sikkerhet. Det blir da sendt et varsel hvis det blir oppdaget bevegelse, perfekt om natten eller når man er borte.

Magnetsensoren kan også pare med andre Deltaco Smart Home produktet. Dette gjør da at du kan legge inn automatiske handlinger når man f.eks åpner en dør eller et vindu.
Sensoren er utstyrt med et innebygd oppladbart batteri som varer i opptil 5 måneder og kan enkelt lades opp igjen med den medfølgende USB-kabelen.
 

Deltaco Smart Home App

Med Deltaco Smart Home-appen kan du få tilgang til og kontrollere alle innstillinger for dør- og vindussensoren.
Installasjonen er rask og enkel, alt du trenger er et fungerende 2,4GHz trådløst nettverk, dvs. ingen spesielle huber eller gatewayer.
I appen kan du kontrollere individuelle enheter eller dele dem inn i forskjellige rom for enkelt å administrere en gruppe.
I tillegg til å slå sensoren på eller av, kan du planlegge bestemte tidspunkter når den skal være på eller av.
Appen er selvfølgelig tilgjengelig for nedlasting gratis for både Android og iOS.
 
Magnetsensoren kan også pares og stemmestyres sammen med Google Assistant eller Amazon Alexa for enkelt å integrere og bli en del av ditt smarte hjem.
 
 

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.