Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden ELBIL Elbil ladekabel Deltaco e-Charge ladekabel T2-T1 1-Fas 16A 3m Demovare

Dette er et produkt med begrenset tilgjengelighet, som allerede er utsolgt. Vi beklager ulempen og håper du kan finne en erstatning.
Deltaco e-Charge ladekabel T2-T1 1-Fas 16A 3m Demovare (EV-1103-DEMO)
Demovare
Varenummer:
EV-1103-DEMO

Deltaco e-Charge ladekabel T2-T1 1-Fas 16A 3m Demovare

  • Ladeplugg: Type 2 - Type 1
  • Antall faser: 1-Fas
  • Lengde: 3m
  • Maks belastning: 16A
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket.
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Deltaco e-Charge ladekabel T2-T1 1-Fas 16A 3m Demovare

Dette produktet er en demovare til redusert pris. Produktet selges ikke som nytt og dette kommer av at det kan ha vært brukt, har ødelagt emballasje, er returnert på angrefrist, reparert av leverandør og lignende. Hvis ikke annet er oppgitt er varen i god stand. Varen har standard garanti.


DELTACO e-Charge EV-1103 ladekabel passer til alle kjøretøy med Type1-kontakt for de som vil lade via en offentlig lader eller sin egen dedikerte ladeboks hjemme med Type2-kontakt, såkalt modus 3-lading. Ladekraft opptil 3,6 kW. Sølvbelagte tilkoblinger garanterer god kontakt og lang levetid. Lengde 3M. Utstyrt med støvdeksel for å beskytte mot støv, smuss og fuktighet under lagring. Kabelen er laget av et TPE-materiale som gir god motstand mot olje, slitasje og UV-lys. Kabelen er også fleksibel i kulde.

Biler med Type1-stikkontakter er for eksempel. Mitsubishi Outlander. Ladingen av bilen overvåkes av en toveiskommunikasjon mellom bilen og laderen. Når kabelen er koblet til bilen, utføres en selvtest som sørger for at kabelen er riktig tilkoblet og at bilen er klar til å motta strøm, før ladingen starter og kabelen får strøm.

Fjern ladekabelen på siden av bilen etter lading, slik at den kobles fra laderen.
Kabelen må ikke repareres eller skjøtes, da dette kan påvirke dens sikkerhet og funksjon.
  • Sertifisering: TUV 2 PfG 1908
  • Kabel: EV07EE-H, 3G2,5mm² + 1x05mm²
  • Klassifisering: IP66
  • Vekt: 1,25 kg
  • Driftstemperatur: -30 ° C - + 50 ° C
  • Garanti: 3 år

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.