DEFA SmartCharge 12V Ladestatusindikator | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden HYTTE, BÅT & CAMPING Batterilader DEFA SmartCharge 12V Ladestatusindikator

DEFA SmartCharge 12V Ladestatusindikator (701758)
Varenummer:
701758
EAN:
7042287017589

DEFA SmartCharge 12V Ladestatusindikator

  • Full kontroll på batterinivå (12V)
inkl. mva
199,-
5 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

DEFA SmartCharge 12V Charging status indicator


Primært bruksområde er i bobiler med strømuttak som er koblet direkte på batteriet, eller i båter der 12V Ladeplugg er montert. Da du ikke kan se om et bil- eller båtbatteri er fullt eller utladet, vil denne lille enheten gi deg full kontroll på batteristatusen.

Lys indikerer batteristatus:
Rød – Må lades
Gul – Bør lades
Grønn – OK

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.